top of page
1/26

Balchug Viewpoint residential complex

The apartments project implemented in 2019 in the very center of the capital in the Balchug Viewpoint complex. 3-room apartment with a total area of 98 m2. Made in the style of minimalism using natural finishing materials. The kitchen area is combined with the living room, the island in the kitchen allows to organize an additional work surface and has a countertop range hood. And the dining area is located near a large panoramic window with beautiful views of the center of Moscow. In the master bedroom, the wall behind the headboard is made of soft wall panels trimmed with velour. This solution helps to make the master bedroom space more cozy and quiet. At night, this wall can be illuminated with hidden lights from the ceiling to create a more intimate atmosphere.

bottom of page